Over ons

MISSIE:
Het helpen van ondernemingen en andere organisaties om hun doelgroepen efficiënt en effectief te bereiken via de modernste digital marketing technieken, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest relevante social media kanalen en beschikbare bereik.

VISIE:
A2Media is gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven en evenementen door optimaal gebruik te maken van haar grote bereik via social media. Denk hierbij aan meer dan 7 miljoen mensen per week. Met behulp van aantrekkelijke social media campagnes kunnen we zorgen voor veel aandacht en betrokkenheid. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf/product/service of evenement niet alleen door de juiste mensen wordt gezien, maar ook dat deze mensen geïnteresseerd raken.

ORGANISATIE:
Een team van enthousiaste mensen, die niet alleen zorgen voor een leuke ongedwongen sfeer bij A2Media, maar ook allemaal een passie hebben voor social media, nieuwste technologie en marketing.
Wilt u ook deel uit maken van dit team, of kent u iemand, kijk dan op “Vacatures” en neem contact op of geef het door. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar toppers die het team kunnen versterken.

BEREIK:
Voor bedrijven en evenementen stellen we ons grote bereik centraal. Door ook gebruik te maken van de aanvullende diensten van A2Media, kunt u resultaten bereiken die u niet voor mogelijk had gehouden.

Benieuwd hoe dat werkt?! Neem hierover contact met ons op.

FacebookTwitterLinkedInInstagramYouTube